Meestgestelde Vragen

Wat zijn breakout rooms?

Voor aanvang van onze live online sessies gaan de Breakout Rooms open. Alle deelnemers worden dan verdeeld in kleine groepjes. Je krijgt deze melding in je scherm:

Wanneer je klikt op 'Join' kom je automatisch in een Breakout Room. Je kan nu kennismaken met andere deelnemers en bijvoorbeeld delen waarom je meedoet aan Your Roadmap.

Klik je op Not Now gebeurt er niks en blijf je gewoon in de algemene Zoom ruimte. Je komt dan dus niet in de Breakout Rooms.  Als we verder gaan met het programma sluiten de Breakout Rooms weer en kom je terug in de algemene Zoom ruimte.

Meer hulp nodig? Neem contact op Neem contact op