Veelgestelde Vragen

Mag ik dit programma met anderen delen?

Het is niet toegestaan om het programma te verspreiden. De rechten behoren toe aan Mastermind Academy. Wanneer wij ontdekken dat het programma zonder toestemming wordt verspreid (op welke manier dan ook), zal je toegang tot het programma worden beeïndigd.  Onrechtmatig gebruik zal leiden tot juridische consequenties en mogelijke financiële claims.

Het is overigens wel toegestaan om dit programma te volgen met je partner, of met een directe vriend(in) wanneer deze in dezelfde ruimte zit als jij en jullie bijvoorbeeld op 1 laptop werken.

Meer hulp nodig? Neem contact op Neem contact op