Veelgestelde Vragen

Wat is het verschil tussen Your Roadmap en Maximum Potential Live?

Wat is het verschil tussen Your Roadmap en Maximum Potential Live?

Inhoudelijk is er veel hetzelfde. We behandelen grotendeels dezelfde onderwerpen, zoals zelfontwikkeling, mindset, mentale gezondheid, zelfbewustzijn en zakelijk en persoonlijk succes.

Het grote verschil is dat Your Roadmap een online programma is, wat je thuis volgt in je eigen tijd. Ook zijn er live masterclasses online en Q&A-sessies waarin je ons vragen kan stellen. Omdat het online programma uitgebreider is, begeleiden Cindy en ik je 100 dagen en je kan een jaar lang aan alle lessen werken.
Maximum Potential is een LIVE event. Je kan het zien als een festival voor persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en zakelijk succes. Ik sta op het podium, maar ik loop ook door de zaal, ik voer gesprekken met deelnemers en er is muziek, er zijn artiesten en ik zet je aan het denken zoals je nog niet eerder hebt gedaan. 3 Dagen ben je er fysiek bij. Geen afleiding, 3 dagen volledige focus op jezelf. Je voelt de energie, je ontmoet veel leuke, gelijkgestemde mensen, en je moet binnen deze 3 dagen je plan maken. Je moet keuzes maken. No way out! Dit gaat je leven positief veranderen.

Meer hulp nodig? Neem contact op Neem contact op