Kan ik studentenkorting krijgen op programma's?

Wat leuk dat je wilt deelnemen aan onze programma's. Ja, we hebben een beperkt aantal tickets per programma die we met korting aanbieden aan deelnemers met een leeftijd tussen 17 en 25 jaar. Je kunt een verzoek naar ons mailen, stuur ons - naast je naam en leeftijd - ook een korte motivatie en welk programma je zou willen volgen.

Vervolgens vragen wij om een kopie ID/leeftijdsverificatie waaruit blijkt dat je 25 jaar of jonger bent.