Veelgestelde Vragen

Wat is de Junior Mastermind Academy?

Bijna alles wat je op school nooit leerde. Maar wat je wel nodig hebt om jouw mooiste leven te gaan leven. Dat ga ik je leren.

Wat moet je weten over jezelf, over je denkwijze, over omgaan met emoties, over communicatie, jezelf presenteren, geld verdienen, je eigen business, omgaan met andere mensen, gezond en bewust leven, etc.

Jaarlijks selecteert Michael een aantal jongeren tussen de 17 en 25 jaar die gratis mogen deelnemen aan alle programma's van de Mastermind Academy.

Meer hulp nodig? Neem contact op Neem contact op