Hoe kan ik audiobestanden downloaden?

Het downloaden van een audiobestand is eenvoudig te doen op je PC of laptop.

Log in op de Online Academy

1. Ga naar deze pagina: https://academy.michaelpilarczyk.nl/login
  2. Voer het e-mailadres in waarmee je het programma hebt aangekocht, of waarmee je bij ons bent aangemeld.
  3. Je ontvangt dan een e-mail met daarin de link waarmee je toegang krijgt.

Kies het programma.

Ga naar de audio-bestanden en klik op de de drie puntjes bij het audiobestand (rechts):

En download het bestand.

Of, als je Safari gebruikt en de drie puntjes niet ziet, gebruik dan je muis. Rechts-klik op de audio-balk:

Het downloaden van videobestanden is niet toegestaan; vandaar dat deze optie niet wordt aangeboden.