Hoe volg ik live online lessen?

Stap 1.
Je logt in bij de Online Academy.
- Ga daarvoor naar: https://academy.michaelpilarczyk.nl/login
- Voer het e-mailadres in waarmee je het programma hebt aangekocht, of waarmee je bij ons bent aangemeld.
- Je ontvangt dan direct een e-mail met daarin de link waarmee je toegang krijgt.

Stap 2.
Klik op de link uit de mail die je hebt ontvangen.
Je komt nu in de online academy.
Klik op de rode button 'volg livestream'.

Je komt nu vanzelf in de live online les.

Let op!
Om de livestream te kunnen volgen heb je de Zoom app nodig op je device.
Niet de browserversie, maar echt de app. Heb je deze nog niet ga dan naar ‘Zoom installeren’ en volg stap voor stap de instructies.
Download de app.
Via de Online Academy komt er dan een verbinding tot stand met Zoom op jouw computer, tablet of smart phone wanneer je op de rode button 'Volg livestream' klikt.